J.Zlo i Nered oduševili novom verzijom “Skitnice”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

ImageNeobična glazbena priča koju je sasvim spontano prije mjesec i pol dana započeo reper Nered završila je preksinoć prije nastupa 50 Centa u Domu sportova, i to na najbolji mogući način. Nova verzija "Skitnice", u kojoj je Nered samo za ovu priliku po prvi put surađivao s Jasnom Zlokić, oduševila je tisuće posjetitelja, a neki su primijetili da je J.Zlo dobila čak i veći pljesak od zvijezde večeri.

"Jako sam zadovoljna i sretna, mislim da se ova priča lijepo završila. Predivan je osjećaj bio pjevati pred tolikom publikom koju je uglavnom činila mlađa generacija, koja i ne poznaje moj rad", rekla nam je nakon nastupa Jasna Zlokić, koja će se novom verzijom "Skitnice" zajedno s Neredom uskoro detaljnije pozabaviti, kako bi je plasirali kao singl na domaće radio postaje. 50 Centa poznata pjevačica ipak nije upoznala, jer je, kaže, stalno bio okružen tjelohraniteljima koji su neprijateljski gledali na svakog tko bi mu se približio. "Nisam se niti trudila da ga upoznam, poštovala sam odabir njega i njegovih ljudi", kaže Jasna Zlokić. Ipak, s domaćim reperima koji su publiku zagrijavali za Centov nastup itekako se sprijateljila. "To su prekrasni i fini momci. Oduševljena sam njihovim ponašanjem i strpljivošću. Dosad nisam bila upoznata s njihovim svjetonazorima, ali su me doslovno oborili s nogu", oduševljeno će Jasna o Neredu, Stoki i grupi Connect s kojima se družila uoči nastupa.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen! Autorsko pravo radija Našice

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit