Jučer i danas u našu županiju stiglo 16 osoba iz Ukrajine

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Za područje istoka Hrvatske kao Prihvatni centar osigurana je Dvorana Jug 2 u Osijeku gdje su pripadnici Civilne zaštite pripremili krevete za prihvat izbjeglica. Osječko-baranjska županija mobilizirala je sve potrebne službe na području županije

Jučer su u Prihvatni centar Osječko-baranjske županije stigle dvije obitelji. Jedna peteročlana obitelj je nakon registracije otišla kod obitelji ili prijatelja u Vukovarsko-srijemsku županiju, a jedna četveročlana obitelj imala je dogovoren smješta na području naše županije.

Danas su stigle dvije obitelji, ukupno 7 osoba, a ostale su na području Osječko-baranjske županije. U Prihvatnom centru nema smještenih osoba. Ukupno je, dakle, jučer i danas stiglo 16 osoba.

 

izvor: OBŽ

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit