Josipa Pavičić u Đurđenovcu

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Jučer je u Hrvatskoj knjižnici i čitaonici Đurđenovac svoju knjigu Šest milimetara predstavila Josipa Pavičić. Iskreno i otvoreno govorila je o svojoj bolesti, raku dojke, i o svojim osjećajima u turbulentnom razdoblju koje prati tu dijagnozu. Iznimno toplo i dobronamjerno, upozorila je na važnost prevencije ove zloćudne bolesti. Kako bi osvijestila iznimnu važnost ranog otkrivanja raka dojke, Josipa Pavičić obilazi gradove po Hrvatskoj i uz razgovor s publikom, kao i prodajom knjige, pomaže ženama koje su se našle u sličnoj ili istoj situaciji. Dio prihoda od prodaje knjige namijenjen je za kupnju aparata za intraoperativno zračenje. Đurđenovac je bio 72. postaja na planiranom putu od 100 gradova diljem Hrvatske – istaknula je ravnateljica knjižnice Ružica Pavlić i iskazala nadu da će autorica svoj hvale vrijedan pothvat uspješno privesti kraju.

 

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit