Još jedna zlatna medalja za URT “Nexe team”

Facebook
Twitter
Pinterest

Odbojkaški klub Strizivojna organizirao je u subotu “Noćni cener najdužom ulicom u Hrvatskoj” po asfaltiranoj podlozi te utrku na 5 km. Ove godine u muškoj i ženskoj kategoriji bila je velika konkurencija a na utrku su došli hrvatski reprezentativci u ultramaratonu iz raznih klubova iz Hrvatske. U utrci na 10 km u ženskoj konkurenciji članica URT „ Nexe Team” Našice DUBRAVKA MESEC odnijela je pobjedu te se okitila zlatnom medaljom dok je VALERIJA ŠIMIĆ uspješno istrčala utrku sa vrlo dobrim osobnim rezultatom. U muškoj konkurenciji DAMIR MESEC osvoji je odlično četvrto mjesto dok je HRVOJE DUNDOVIĆ također uspješno istrčao utrku sa odličnim osobnim rezultatom. U utrci na 5 km HRVOJE TRŽIĆ osvojio je sedmo mjesto. U isto vrijeme u Zagrebu je održana utrka noćni maraton pod nazivom „ZAPISANO U ZVIJEZDAMA“ a na kojem su sudjelovale sestre Vesna Janković i Jasna Plemeniti. VESNA JANKOVIĆ uspješno je istrčala polumaraton u dužini 21 km dok je JASNA PLEMENITI istrčala maraton u dužini 42 km. Polaznice škole trčanja Nika i Mia Hajnal u subotu su sudjelovale u rekretaivnoj “Panonskoj utrci” u Osijeku te utrku istrčale bez ikakvih problema.

tekst i foto: URT Nexe Team

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit