Još jedna donacija našoj bolnici

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

 

Danas je u Općoj županijskoj bolnici Našice u uredu ravnatelja izvršena svečana primopredaja donacije Gradskog društva Crvenog križa Orahovica. Donirano je 6 kreveta, 22 ormarića i 80 jastuka koji su raspoređeni na jedinicu intenzivnog liječenja, Odjel kirurgije i Odjel pedijatrije. Predsjednik Gradskog društva Crvenog križa Orahovica Pavao Ramić rekao je kako mu je drago da je društvo imalo mogućnost donirati opremu našičkoj bolnici, a posebno se zahvalio i donatorima iz Francuske Carmen i Ivici Perkoviću čijim posredstvom je oprema donirana, a koji već 28 godina volonterski pomažu orahovačkom Crvenom križu kroz različite donacije. Ravnatelj Opće županijske bolnice Našice Hrvoje Šimić zahvalio se na donaciji Gradskom društvu Crvenog križa Orahovica te donatorima iz Francuske, a istaknuo je i kako je su se kroz ovu suradnju našička bolnica i orahovački Crveni križ imali priliku upoznati s međusobnim radom te naglasio kako mu je to posebno drago, jer našičkoj bolnici gravitira i velik broj pacijenata s orahovačkog kraja.

 

top music

Domaća TOP lista 10.07.2020.

TOP MUSIC – strane – srpanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit