Još danas i sutra akcija “Djeca djeci stradaloj u potresu”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Danas se nastavlja inicijativa pokrenuta na Facebooku. “Djeca djeci stradaloj u potresu”. Ideja akcije je da djeca napune kutiju veličine kutije za cipele slatkišima, igračkom, knjigom, dečki nekim autićem, djevojčice špangicom, gumicom i slično. Mogu nešto i nacrtati i crtež također staviti u kutiju. Djeca se mogu i predstaviti i ostaviti broj za budući kontakt i nova prijateljstva. Kutije bi trebale biti zapakirane veselo, šareno, možda i u celofanu i treba napisati dob i spol djeteta kojemu je paket namijenjen. Na našem području akciju je podržala Facebook grupa “Našičke mame”, a prikupljanje paketa je još danas ( 11.1. ) i sutra ( 12.1. ) u “TinTin”  igraonici, Ulica bana Jelačića 1a u vremenu od 15 do 17 sati.

 

top music

Domaća TOP lista 16.09.2020.

TOP MUSIC – strane – listopad 20

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

07.10.2020.

14.10.2020.

21.10.2020.

28.10.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit