Jelisavčani u Zadru

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Od danas do 1. srpnja, u Zadru se nizom kulturno-umjetničkih manifestacija i priredbi, pod zajedničkim imenom “Europa u Zadru”, svečano obilježava ulazak Hrvatske u Europsku uniju. Osim domaćih izvođača, u ovaj program uključeni su i prijateljski i partnerski gradovi Zadra, pa će tako sudjelovati i Austrija, Bugarska, Češka, Francuska, Italija, Mađarska, Slovačka te Ujedinjeno kraljevstvo Velike Britanije i Sjeverne Irske. Prvi koncert večeras održat će Slovačko kulturno umjetničko društvo “Ivan Brnjik Slovak” iz Jelisavca. Cjelovečernji koncert s početkom u 20 sati održat će u dvorani Arsenal, a ukoliko vrijeme dozvoli, od 22 sata kraći nastup imat će i na Zadarskoj rivi. Povratak u Jelisavac predviđen je sutra tijekom dana.
Robert Rigo

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit