Jednoglasne odluke i pohvale načelniku

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U Donjoj Motičini sinoć je održana sjednica Općinskog vijeća na kojoj su vijećnici jednoglasno donijeli sve odluke. Tako je prihvaćen prijedlog odluke o odabiru najpovoljnije ponude za obavljanje komunalne djelatnosti održavanja nerazvrstanih cesta na području općine Donja Motičina. Za ovaj posao odabran je “Prijevoz i trgovina Tomislav i Slavko Uremović d.o.o. iz Našica. Posao održavanja javne rasvjete povjeren je Obrtu za električne instalacije, prijevoz i trgovinu Elektro-Lovošević iz Našica. Prihvaćen je i prijedlog odluke o uvjetima i načinu držanja kućnih ljubimaca i načinu postupanja s napuštenim i izgubljenim životinjama te divljim životinjama. Ova odluka usklađena je sa zakonom, a obvezuje sve vlasnike kućnih ljubimaca da ih cijepe, mikročipiraju i steriliziraju. Na kraju sjednice vijećnici su pohvalili rad općinskog načelnika Željka Kovačevića te radove na uređenju Ulice braće Radića.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit