Javorović IN od danas na novoj adresi

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Javorović IN od danas radi na novoj lokaciji, u Ulici kralja Tomislava 20, iznad prodavaonice Boso. Povodom preseljenja na novu lokaciju  za kupce su pripremili akcije i prigodne popuste.

Grupacija Javorović  sinonim je za opremanje privatnih, poslovnih i javnih prostora s dugogodišnjom tradicijom i visokom reputacijom za dizajniranje prostora. Tvornica Javorović d.o.o. bavi se isključivo izradom pločastog namještaja iz oplemenjene iverice i lakiranog medijapana te kompletnim opremanjem stambenih i poslovnih prostora.
U ponudi je kuhinjski, sobni, kupaonski, hotelski te uredski asortiman koji izrađuju u različitom cjenovnom razredu ovisno o izboru materijala i zahtjevu kupca, s točno utvrđenim vremenom isporuke.  Posebno pažnju posvećuju proizvodnji kuhinja.
Specijalizirali su se za proizvodnju kupaonskog namještaja čija je kvaliteta vrlo brzo postala prepoznatljiva na tržištu.

Kako bi kupcima olakšali kupovinu nude montažu i prijevoz proizvoda koji su kupljeni u njihovim salonima, a izrađuju 3D vizualizaciju, kroje  i  montiraju projektirani namještaj.

Foto: Radio Našice

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit