Javni poziv za kupnju stana iz Programa društveno poticane stanogradnje

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Gradonačelnik Grada Našica objavio je javni poziv za podnošenje zahtjeva za kupnju stana iz Programa društveno poticane stanogradnje na području Grada Našica . Zgrada sa stanovima iz Programa društveno poticane stanogradnje bit će izgrađena u Našicama, u Ulici Vatroslava Lisinskog, na građevnoj čestici br. 3509/4, upisana u z.k.uložak broj 5280, katastarska općina Našice, vlasništvo Grada Našica. Zahtjev za kupnju stana podnosi se na posebnom obrascu, koji se, kao i pripadajuće izjave, preuzima neposredno u Gradskoj upravi Grada Našica, radnim danom u vremenu od 7,00 do 14,00 sati te na web stranici Grada Našica. Zahtjev za kupnju stana predaje se osobnom dostavom u pisarnicu Grada Našica ili poštom na adresu Grad Našice, Trg dr. Franje Tuđmana 7, 31 500 Našice, zaključno do 27. siječnja 2020. godine s naznakom „ Javni poziv – program društveno poticane stanogradnje, ne otvaraj“. Podnositelji zahtjeva dodatne informacije mogu dobiti na mrežnoj stranici grada i u Gradskoj upravi Grada Našica.

izvor: Grad Našice

top music

Domaća TOP lista 16.09.2020.

TOP MUSIC – strane – listopad 20

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

07.10.2020.

14.10.2020.

21.10.2020.

28.10.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit