Javni poziv nositeljima prava na nekretninama u Granicama i Ceremošnjaku

Grad Našice, kao upravitelj nerazvrstanih cesta na području Grada Našica, objavio je Javni poziv svim nositeljima prava na nekretninama koje neposredno graniče sa zemljištem na kojem su izvedene nerazvrstane ceste u naseljima Granice i Ceremošnjak. Ovim Javnim pozivom  obavještavaju sve nositelje prava na nekretninama koje neposredno graniče sa zemljištem na kojemu su izvedene nerazvrstane ceste u naseljima Granice i Ceremošnjak i to:

– Ulica Branjevina u naselju Granice,
– Ulica kralja Tomislava u naselju Granice – odvojak od k.br. 28 do 40 i od k.br. 6 do 10/1,
– Ulica kralja Tomislava u naselju Granice – odvojak od k.br. 5 do 7 i od k.br. 13 do 15
– Ulica Nikole Tesle u naselju Ceremošnjak – odvojak od k.br. 56 do 68 i
– Ulica Nikole Tesle u naselju Ceremošnjak – odvojak od k.br. 71 do 79 i od k.br. 104A do k.br. 106,

da će 7. prosinca početi postupak evidentiranja i izrade geodetskih elaborata izvedenog stanja navedenih dionica nerazvrstanih cesta. Postupak obilježavanja zemljišta na kojemu su izgrađene navedene nerazvrstane ceste Grad Našice izvršit će uz stručnu pomoć ovlaštenog inženjera geodezije Alana Lončara, dipl.ing.geod., evidentiranog u komori pod oznakom Geo 15 iz poduzeća Geosfera d.o.o., Ivana Meštrovića 14, Našice.

Nositelji prava na nekretninama koje neposredno graniče sa zemljištem u vlasništvu Grada Našica za navedene nerazvrstane ceste u naseljima Granice i Ceremošnjak mogu izvršiti uvid u geodetski elaborat izvedenog stanja nerazvrstanih cesta i zatražiti eventualna pojašnjenja, dana 12. prosinca 2018. godine od 10 do 12 sati u prostorijama poduzeća Geosfera d.o.o., Ivana Meštrovića 14, Našice.

Grad Našice/Tomislava Justić

Foto: arhiva RNa

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest