Izvučene grupe EHF Europske lige – NEXE s Magdeburgom, AIX PAUC-om, Gorenjem, IK Sävehofom i Logrona La Riojom

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Danas je u Beču održano izvlačenje grupa za nastavak natjecanja EHF Europske lige. U grupnoj fazi 24 momčadi iz 16 zemalja, među kojijma je i RK NEXE, krenut će u razigravanje kroz četiri grupe po šest. RK NEXE igrat će u skupini C s njemačkim Magdeburgom, švedskim IK Sävehofom, slovenskim Gorenjem, francuskim PAUC-om  i španjolskom Logrona La Riojom. Grupna faza počet će u utorak 19. listopada prvim krugom, a našički će rukometaši prvu utakmicu odigrati u Francuskoj protiv ekipe PAUC Handball. Prvu domaću utakmicu NEXE će odigrati 26. listopada protiv švedske ekipe IK Sävehof. Četiri najbolje ekipe iz svake skupine nakon 10 odigranih kola plasirat će se u osminu finala.

Tekst: Danko Justić

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit