Izvrsni rezultati Auto kluba “Panonija”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Proteklog vikenda, u Općini Pušća nedaleko od Zaprešića, juniori Auto kluba “Panonija” – Mateo Begović i Tomislav Kovačević, odvezli su dvije trke iz discipline ocjensko-spretnosne vožnje pod nazivom – 1.nagrada Pušće 2021. koja se vozila u subotu, te 2. nagrada Pušće 2021., vožena u nedjelju, u organizaciji AK “Ina Delta Zagreb” te Općine Pušća. Natjecanje se bodovalo za Otvoreno prvenstvo grada Zagreba, administrativne regije sjever, a okupilo je dvadesetak vozača iz sedam klubova.

Naši vozači borili su se u juniorskoj konkurenciji u kojoj su ostvarili odlične rezultate te u klasi vozila gdje su na prvom, kao i na drugom natjecanju, osvojili 2.mjesto – Mateo Begović te 3. mjesto -Tomislav Kovačević. Tim rezultatom skupili su izuzetnih 27 bodova po natjecanju koji su i na prvom i na drugom natjecanju osigurali klubu čvrsto drugo mjesto. S ovim sezona OSV-a naše regije završava. Nakon svih natjecanja tijekom sezone Klub ostvaruje zavidan rezultat s kojim se izrazito ponosi:

Klasa vozila 2 po završetku sezone:
Mateo Begović, 2.mjesto
Tomislav Kovačević, 3.mjesto
Vjekoslav Kovačević, 5. mjesto
Luka Blažinović, 9.mjesto

Juniori:
Mateo Begović, 4. mjesto
Tomislav Kovačević, 5. mjesto

Na svim natjecanjima Klub je prikupio odličnih 75 bodova, što Auto klub “Panoniju” dovodi do 2. mjesta po završetku natjecateljske sezone Regije Sjever koja teritorijalno obuhvaća 12 Županija i Grad Zagreb.
– Tim više, ovaj rezultat koji smo ostvarili, rezultat je mukotrpnog rada, velikih odricanja i jasne strategije kojom se vodimo – ističu u Auto klubu “Panonija”.

izvor: Auto klub “Panonija”, foto: Andrea Rastowsky

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit