Izvještajno – izborna skupština HVIDR-e Našice

Facebook
Twitter
Pinterest
Udruga HVIDRA Našice održala je sinoć izvještajno – izbornu skupštinu u gradskoj vijećnici Grada Našica. Skupštini je bilo nazočno polovica članova našičke HVIDRE. Članove i goste, na početku su pozdravili našički gradonačelnik Krešimir Žagar i Snježana Marod u ime Udruge udovica poginulih hrvatskih branitelja.

Financijsko izvješće i Izvješće o radu predsjedništva HVIDRE Našice podnio je predsjednik Udruge Miroslav Ranogajec, a izvješća su jednoglasno usvojena. U predsjedništvo HVIDRE Našice izabrani su Miroslav Ranogajec, Mirko Korbar, Ozren Srakić, Dubravko Mikičić, Ivica Mihaljević, Mario Martinčević i Damir Krmpotić. U Nadzorni odbor izabrani su Marinko Canecki, Josip Lijović i Mario Klanica.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit