Izvještajna sjednica Skupštine URT NEXE Team Našice

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U subotu je u objektu Hrvatskih šuma “Rasadnik” u Zoljanu održana redovita godišnja izvještajna sjednica Skupštine Udruge rekreativnog trčanja NEXE Team Našice. Članove udruge i goste na početku je pozdravio predsjednik Tomislav Gall, koji je ujedno i podnio izvješće o radu u 2019. godini, a izvješće o financijskom poslovanju podnio je tajnik Mario Pavičić. Sva su izvješća prihvaćena jednoglasno, kao i plan i program rada za ovu godinu, pri čemu je predsjednik Gall iznio inicijativu da se URT NEXE Team uključi u Hrvatski atletski savez, te da se u dogledno vrijeme Udruga uključi u sustav natjecanja. Predstavljeni su i novi dresovi koje će koristiti svi članovi Udruge, a Skupština je prihvatila i prijedlog novog Nadzornog odbora Udruge. Za predsjednicu je izabrana Jasna Plemeniti, a članovi su Dubravka Mesec i Ana Tomaić Bernat. Na kraju sjednice predsjednik Gall je izvijestio članove Skupštine o priznanju koje će biti uručeno naknadno – naime za osobni rad i iznimno zalaganje u ostvarivanju ciljeva Udruge, titula počasnog člana primit će Bruno Aleksander Gantenbrink. Uz brojne članove Udruge, sjednici Skupštine bio je nazočan i zamjenik gradonačelnika Grada Našica Hrvoje Šimić.

Tekst i foto: Danko Justić

top music

Domaća TOP lista 10.07.2020.

TOP MUSIC – strane – srpanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit