Sretan Božić i Nova 2019. godina

Izvještaj policije

 

Kako doznajemo iz Policijske uprave osječko-baranjske u jutarnjim satima 25. travnja nepoznati je počinitelj provalio u ugostiteljski objekt u Ulici Stjepana Radića u Višnjevcu. Počinitelj je ukrao novčanik s nekoliko tisuća kuna. Policija traga za nepoznatim počiniteljem.

Iz policijskog izvješća doznajemo i kako je oko 17,45 sati 25. travnja, došlo do požara na kontejneru s pčelama u blizini mjesta Nard. Do požara je došlo kada je vlasnik tijekom poslijepodneva u kontejneru palio sumporne trake radi uništenja pčelinjeg moljca, dok u košnicama nije bilo pčela. Očevidom, koji će se obaviti danas, 26. travnja, utvrdit će se materijalna šteta.
Nadalje, prilikom obavljanja radova u Paulin Dvoru u prijepodnevnim satima 25. travnja, djelatnici osječke tvrtke iskopali su projektil tijela bestrzajnog topa.

Istoga dana, također u prijepodnevnim satima, građanin je u polju u blizini Darde izorao tromblonsku minu.
Na mjesta pronalaska izišli su policijski službenici za protueksplozijsku zaštitu, koji su preuzeli projektil i minu.

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirane su dvije prometne nesreće, koje su za posljedicu imale materijalnu štetu, a dogodile su se na području Osijeka i Belišća.

 

Izvor: PU osječko-baranjska

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

04.12.2019.

11.12.2019.

18.12.2019.

25.12.2019.

Logo-RN-white

Postavite upit