Izvješće Policjske uprave osječko-baranjske

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Na području Policijske uprave osječko – baranjske tijekom protekla 24 sata evidentirano je 7 kaznenih djela od kojih policija izdvaja: kazneno djelo krađe, kazneno djelo teške krađe i kazneno djelo nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari. U vremenu s 2. na 3. srpnja, u mjestu Cret Viljevski, nepoznati je počinitelj ukrao iz radnog stroja akumulatore, razne alate i oko 200 litara diesel goriva. Pravnoj osobi iz Donjeg Miholjca nastala je materijalna šteta oko 4.500 kuna. U vremenu od 1. do 3. srpnja, u Osijeku nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću iz koje je otuđio više komada različitog oružja vlasništvo 68-godišnjeg hrvatskog državljana te se udaljio u nepoznatom smjeru.  Tragamo za nepoznatim počiniteljem. U vremenu od 19. lipnja do 2. srpnja, u Osijeku, Bosutska ulica, nepoznati počinitelj ukrao je zaključani bicikl iz podruma stambene zgrade. Vlasniku 23-godišnjem hrvatskom državljaninu iz Osijeka nastala je materijalna šteta od nekoliko tisuća kuna. Jučer je zaprimljena optužnica Općinskog državnog odvjetništva protiv 51-godišnjeg hrvatskog državljana zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari. U ponedjeljak 9. rujna, policijski službenici su od 51-godišnjeg hrvatskog državljana oduzeli 6 komada ručnih bombi, 2 puške i 352 komada streljiva 7,62×39 milimetara i 15 komada streljiva 7,9 milimetara. Jučer oko 8:40 sati, u Ulici Josipa Reihl-Kira, u Osijeku, došlo je do samozapaljenja vozila u vožnji. Osobnom automobilu 50-godišnjeg hrvatskog državljana iz Osijeka u jednom trenutku u prednjem djelu ispod poklopca motora došlo je do požara. Vozač je zaustavio automobil i ugasio požar. Obavljenim očevidom utvrđeno da je do požara došlo zbog tehničke neispravnosti instalacija za gorivo. U požaru ozlijeđenih osoba nije bilo, a nastala materijalna šteta cijeni se na oko 500 kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu podnosimo izvješće o događaju. Završenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 39-godišnja hrvatska državljanka iz Osijeka počinila kazneno djelo krađe. U subotu, 13. lipnja, u trgovačkom centru, u Osijeku, iz džepa hlača ukrala je mobitel od 21-godišnjakinje iz Darde te vlasnici prouzročila materijalnu štetu više od tisuću kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu podnosimo kaznenu prijavu. U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je sedam prometnih nesreća. U tri prometne nesreće tri osobe zadobile su lake tjelesne ozljede, a četiri prometne nesreće za posljedicu su imale materijalnu štetu.
Na području Osijeka dogodile su se četiri prometne nesreće, a na području Našica, Đakova i Belišća dogodila se po jedna prometna nesreća.

izvor: PU osječko-baranjska

top music

Domaća TOP lista 10.07.2020.

TOP MUSIC – strane – srpanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit