Izvješće Policijske uprave osječko-baranjske

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Na području PU osječko – baranjske tijekom protekla 24 sata evidentirano je šest kaznenih djela od kojih policija izdvaja: kazneno djelo teške krađe, kazneno djelo krađe i kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama. Nadalje, u izvješću se navodi da je u vremenu od 10. do 13. siječnja, u Ulici Stjepana Radića u Petrijevcima, nepoznati počinitelj provalio u pušnicu vlasništvo 64-godišnjeg hrvatskog državljanina i ukrao više desetaka kilograma suhomesnatih proizvoda. Vlasnik je oštećen za nekoliko tisuća kuna. Traga se za nepoznatim počiniteljem. U vremenu od 21. prosinca do 13. siječnja, u Ulici Antuna Barca u Tenji, nepoznati počinitelj je iz otključane obiteljske kuće ukrao nakit vlasništvo 35-godišnjeg hrvatskog državljana. Vlasnik je oštećen za više tisuća kuna. Jučer su u Đakovu, policijski službenici  temeljem naloga suda obavili pretragu doma i drugih prostorija vlasništvo 20-godišnjaka. U pretrazi su pronašli i uz potvrdu oduzeli više desetaka grama marihuane, nekoliko grama hašiša, više od sto komada sjemenki i više grama amfetamina. Nadležnom državnom odvjetništvu policija podnosi kaznenu prijavu. Jučer oko 12,50 sati, u Ulici Stanka Vraza u Belišću, došlo je do eksplozije toplovodnog kotla u garaži obiteljske kuće vlasništvo 76-godišnje hrvatske državljanke.Obavljenim očevidom utvrđeno da je zbog kvara na sustavu cirkulacije vode eksplodirao kotao. Nastala je materijalna šteta od nekoliko desetaka tisuća kuna. Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je osam prometnih nesreća. U dvije prometne nesreće tri osobe su lakše ozlijeđene. Preostalih šest prometnih nesreća za posljedicu su imale materijalnu štetu. Na području Osijeka dogodilo se šest prometnih nesreća, jedna na području Našica i Belog Manastira. Jučer su na području Policijske uprave osječko baranjske u prometu zaustavljana tri vozača bicikla koji su imali nedozvoljenu prisutnost alkohola u krvi. Najveća prisutnost alkohola utvrđena je u 16,50 sati u Bilju, kada je u nadzoru prometa zaustavljen 51-godišnji hrvatski državljanin iz Bilja. Vozaču je utvrđena prisutnost alkohola u krvi od 1,37 grama po kilogramu.

izvor: PU osječko-baranjska

top music

Domaća TOP lista 10.07.2020.

TOP MUSIC – strane – srpanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit