Izvedba koje se ne posramila ni velika kazališta

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U Domu kulture Našice izvedena je kazališna predstava “Tko sam, što sam?”. Predstavu su pripremile odgojiteljice Valentina Keglević, Marija Haring – Kovačević, Maja Nemet i Antonija Pavlović. Priča je to o malenom piletu koje se, tražeći svoju majku, upoznaje sa životom. Ideju za predstavu dobila je Antonija Pavlović. Prilagodila je tekst istoimene lutkarske predstave Kazališta “Zebra” i uz pomoć kolegica iz Dječjeg vrtića Zvončić postavila na scenu ovu zanimljivu priču. Antonija Pavlović ujedno je izradila i kostime za sve likove. Našički mališani odlično su prihvatili predstavu, a na kraju su dugotrajnim pljeskom nagradili glumice. Predstava “Tko sam, što sam?” bila je besplatna kao dar odgojiteljica koje su je pripremile i Radija Našice u povodu Uskrsa. Iako je jutro bilo prohladno, Našičani su prepoznali kvalitetu i dobro ispunili Dom kulture. Valentina, Marija, Maja i Antonija posao su odradile odlično, a kada tome dodamo i scenografiju, kostime i zvučnu kulisu, ova predstava nimalo ne zaostaje za brojnim amaterskim kazalištima koja su gostovala u Našicama. Zbog svega navedenog, i predstava i glumice zaslužuju još koje izvođenje i nadamo se da će vrtići u našem okruženju ali i učenici nižih razreda osnovnih škola dobiti priliku pogledati predstavu “Tko sam, što sam?”.
Robert Rigo

http://www.youtube.com/watch?v=xvFfUx09ROc

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit