Izvanredna sjednica Općinskog vijeća Općine Donja Motičina

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U Donjoj Motičini danas je održana izvanredna, ujedno i posljednja sjednica Općinskog vijeća. Vijećnici su razmotrili i prihvatili prijedlog odluke o provedbi upisa u zemljišnu knjigu katastarske čestice 1500, 1501 i 1505 te 1516 i 1521, sve u katastarskoj općini Donja Motičina, a radi se o putovima ili nerazvrstanim cestama koje su do sada bile u vlasništvu prihvatnih osoba, a postat će općinsko vlasništvo. Riječ je – pojasnio je općinski načelnik Željko Kovačević – o rješavanju imovinsko-pravnih odnosa, kako bi se ubrzao postupak za dobivanje građevinske dozvole za izgradnju kanalizacije kao i sama izgradnja kanalizacije u naselju Donja Motičina i Seona. Rok za dovršetak izgradnje kanalizacije u ovim naseljima, je do 2023. godine. Financijska sredstva, u iznosu od oko 30 milijuna kuna, osigurana su iz Europskog fonda, Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.-2020. kroz projekt “Poboljšanje vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Našice”. Predsjednica Vijeća Ružica Mikičić zahvalila je vijećnicima na dolasku i jednoglasnoj odluci.

Asja Godžirov-Kurilj

 

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit