Izložbu „Umjetnost slavonskog plemstva – vrhunska djela europske baštine“ uveličat će nastup učenika OGŠ “Kontesa Dora”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U Galeriji “Klovićevi dvori” u Zagrebu, kao što smo javljali, postavljena je izložba „Umjetnost slavonskog plemstva – vrhunska djela europske baštine“, autorica Jasminke Najcer-Sabljak i Silvije Lučevnjak. Realizirana je u partnerskoj suradnji s Muzejom likovnih umjetnosti u Osijeku i Muzejom Slavonije u Osijeku, a predstavlja likovne zbirke i djela likovne umjetnosti vezana uz najznačajnije plemićke obitelji istočne Hrvatske.

Današnje razgledavanje izložbe, uljepšat će nastup učenika i profesora OGŠ “Kontesa Dora” Našice, tamburaškog orkestra i njihovih gostiju. Glazbeni program počinje od 17 sati. Programu u “Klovićevim dvorima” bit će nazočan i gradonačelnik Našica Krešimir Kašuba te Našičani koji žive u Zagrebu.

 

redakcijsko izvješće: foto: facebook

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit