Izložba vojnih odora i opreme iz Domovinskog rata

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U organizaciji Zavičajnog muzeja Našice i udruge Hrvatski veterani Domovinskog rata, danas je u Srednjoj školi Isidora Kršnjavoga Našice postavljena prigodna Izložba vojnih odora i opreme iz Domovinskog rata. Izložbeni su predmeti dio zbirke Ivice Lovoševića, predsjednika udruge Hrvatski veterani Domovinskog rata, ujedno i jednog od autora izložbe koju su osmislile i postavile ravnateljica Zavičajnog muzeja Našice Silvija Lučevnjak i kustosica Melita Husnjak te profesorica povijesti Dunja Irha. Izložba je postavljena u čast hrvatskih branitelja našičko – orahovačkog kraja i Dana pobjede nad JNA uNašicama. Nekoliko uvodnih riječi nazočnima su na početku uputili ravnateljica Zavičajnog muzeja Našice Silvija Lučevnjak i ravnatelj Srednje škole Isidora Kršnjavog Našice Željko Filjak, a o samoj izložbi i izloženim predmetima govorio je vlasnik kolekcije Ivica Lovošević. Otvorenju izložbe nazočili su predsjednik HVIDRE Našice Miroslav Ranogajec, direktorica TZ Grada Našica Ines Resler, bivši ravnatelj srednje škole Josip Patajac te nekadašnji sekretar općinskog sekretarijata za Narodnu obranu Općine Našice Mirko Košturjak, a prigodnim se riječima nazočnima obratio i gradonačelnik Našica Krešimir Kašuba.

Tekst i foto: Danko Justić

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit