Izlet povodom Međunarodnog dana planina

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

 

Našički planinari jučer su bili na 13. izletu “Nepoznati Papuk” koji je održan povodom Međunarodnog dana planina. Planinari su obišli Rust i Šinovito brdo. Izlet organiziraju Park prirode Papuk i Slavonski planinari, a ove ga je godine posjetilo oko 300 planinara. Izvješće člana društva PD “Krndija” Našice, Dine Jukića, pročitajte u nastavku:

“Danas se 20-ak naših članova uputilo na 13. izlet “Nepoznati Papuk” koji je održan povodom Međunarodnog dana planina. Izlet je nudio izbor između dvije staze. Vrijeme hoda prve staze iznosio je 2-3 sata, a duže oko 5 sati. Kiša nas je zaobišla pa su se svi dobre volje uputili na staze. Obišli smo Rust i Šinovito brdo te smo se zaputili prema selu Kokočak gdje su nas čekali autobusi. Skoro smo se svi (osim jednog najodvažnijeg člana) zavalili u autobuse i dovezli do startne točke gdje smo se regenerirali uz debre i pivo/kuhano vino/sokić? Na izletu je bilo tristotinjak gostiju što znači da smo se malo gužvali, ali ne smeta. Najbitnije je da smo se dobro nahodali!”

 

Izvor: PD “Krndija” Našice

top music

Domaća TOP lista 16.09.2020.

TOP MUSIC – strane – rujan

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit