Izgorjelo krovište i potkrovlje kuće u Stipanovcima, načelnik Đanić obećao pomoć

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Jučer u 16:43 došlo je do požara na obiteljskoj kući u Stipanovcima. Izgorjelo je krovište, a požar je zahvatio i potkrovlje. U intervenciji gašenja požara sudjelovali su vatrogasci iz Našica, Podgorača i Stipanovaca. U požaru nije bilo ozlijeđenih osoba. Tijekom današnjeg dana policijski službenici u suradnji s protupožarnim inspektorima zaštite od požara obavit će očevid na mjestu požara. Obitelj, čije je krovište i potkrovlje stradalo u požaru, obišao je jučer načelnik Općine Podgorač Goran Đanić. Obećao je da će se Općina uključiti u obnovu kuće te odobriti jednokratnu financijsku pomoć za obnovu. Istaknuo je i da će se organizirati prikupljanje financijskih donacija po svim naseljima Općine Podgorač. Donacije će od danas za naselje Stipanovci prikupljati DVD Stipanovci, a za ostala naselja u Općini Podgorač volonteri. Načelnik je pozvao sve mještane Općine Podgorač i sve ljude dobre volje da se odazovu ovoj akciji i shodno svojim financijskim mogućnostima pomognu da se obnova obiteljskog doma što prije završi.

foto: JVP Našice

top music

Domaća TOP lista 27.06.2020.

TOP MUSIC – strane – srpanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit