Izborna godišnja skupština KUD-a “Jasen”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

KUD “Jasen” Šaptinovci održao je izbornu godišnju skupštinu. Prihvaćena su izvješća o prošlogodišnjem radu te plan rada za ovu godinu. Predsjednica KUD-a Melita Abičić je podnoseći izvješće istaknula da je društvo tijekom prošle godine održalo 20-tak nastupa, a od značajnijih istaknula sudjelovanje na manifestacijama u Poljskoj i Češkoj gdje su osvojili nagradu u konkurenciji 15 država za autentičnost i čuvanje tradicije. Izabrana je nova predsjednica Matea Lukačić koja je od planova izdvojila organiziranje “Šaptinovačkih ljetnih večeri”, snimanje CD-a s izvornim pjesmama sela Šaptinovci te ponovni odlazak u Poljsku u suradnji s Hrvatskom starokatoličkom crkvom. Skupštini su, uz članove, bili nazočni i gosti – zamjenica načelnika Općine Đurđenovac Dragica Pavlić te predstavnici udruga koje djeluju na đurđenovačkom području.

izvor: KUD “Jasen”

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit