Izaslanstva Grada i općina obišla groblja

Facebook
Twitter
Pinterest
Image31.10.2007. Izaslanstvo Grada Našica, predvođeno gradonačelnikom Krešimirom Žagarom i predsjednikom Vijeća Dušanom Nekićem, položilo je danas vijenac i zapalilo svijeće na spomen-obilježje “Uskrsla Hrvatska” u središtu Našica, a u povodu sutrašnjeg blagdana Svih Svetih. Svijeće su zapalili i predstavnici udruga proizašlih iz Domovinskog rata, udruge “Hrvatski domobran” te policije. Minutom šutnje odana je počast svim poginulim hrvatskim braniteljima u Domovinskome ratu, a na njihov značaj i žrtvu u stvaranju slobodne i neovisne Hrvatske, podsjetio je gradonačelnik Krešimir Žagar.

Istaknuo je kako se i danas sjećamo svih naših heroja – poginulih, umrlih i nestalih hrvatskih branitelja. Molitvu za poginule izmolio je fra Antun Dodić. Kako je rekao, naši su branitelji živote dali za Krista, domovinu, svoju obitelj i sve nas, a to se nikada ne smije zaboraviti.
Vijećnici Gradskog vijeća Grada Našica i članovi Poglavarstva, predvođeni gradonačelnikom i predsjednikom Vijeća, danas su položili vijence i zapalili svijeće i kraj središnjeg križa na našičkom groblju, zatim na spomenik poginulima u 2. svjetskom ratu te na grobovima poginulih hrvatskih branitelja.
Predstavnici Poglavarstva i predsjednici Vijeća mjesnih odbora položili su cvijeće i zapalili svijeće na grobovima poginulih hrvatskih branitelja u Breziku, Zoljanu, Martinu, Makloševcu, Vukojevcima, Velimirovcu i Lađanskoj.

Izaslanstvo Općine Feričanci, predvođeno načelnikom Ivicom Tomićem, danas je položilo vijenac i zapalilo svijeće pred središnjim križem na feričanačkom groblju za sve umrle s područja Općine Feričanci. Na spomen-obilježje poginulim hrvatskim braniteljima položilo je vijenac i zapalilo svijeće za sve poginule branitelje s područja feričanačke općine te sve poginule u Domovinskom ratu.

Vijećnici Vijeća Općine Podgorač i članovi Poglavarstva, predvođeni načelnikom Goranom Đanićem, danas su položili vijenac i zapalili svijeće kraj središnjeg križa na groblju u Podgoraču za sve poginule hrvatske branitelje i sve umrle žitelje s područja podgorače općine. Počast poginulim odala je i Udruga dragovoljaca Domovinskog rata.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit