Izabrano novo vodstvo HVIDRe Đurđenovac

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
HVIDR-a Đurđenovac održala je večeras godišnju izvještajno izbornu skupštinu. Na rad u proteklom mandatu podsjetio je dosadašnji predsjednik Ivan Vuković. Podnoseći izvješće, osvrnuo se na sve akcije, aktivnosti, druženja i suradnju kako s ograncima HVIDR-e tako i drugim nevladinim udrugama, tvrtkama i institucijama. Naglasio je da je zadovoljan ostvarenim rezultatima jer je HVIDRa Đurđenovac jedna od najaktivnijih udruga u Općini. U Financijskom izvješću naglašeno je da je Udruga uspješno završila ovu godinu te da je zabilježen i višak prihoda nad rashodima od oko 5000 kuna.

U nastavku, izmijenjen je članak Statuta Udruge kojim se definira način izbora predsjednika. Od sada će članovi skupštine birati 7 članova predsjedništva i 3 člana Nadzornog odbora, a oni će, na svojoj prvoj sjednici, predsjednike i dopredsjednike birati između sebe, tajnim glasovanjem. Član Skupštine Željko Bračun predložio je da izbor predsjednika ostane kao i do sada, no nakon obrazloženja koje je dao predsjednik Županijske organizacije HVIDRe Ivan Poplašen kako jedino još đurđenovački ogranak predsjednika bira na ovaj način, uz 40 glasova "za", 4 "protiv" i 8 suzdržanih, usvojena je i ova točka dnevnog reda. Nakon toga, prišlo se izboru novog Predsjedništva i članova Nadzornog odbora. Nakon provedenog glasovanja, od 52 listića, 51 je bio važeći. Dosadašnji predsjednik Ivan Vuković dobio je 51 glas. Skupštini su bili nazočni i brojni gosti: predstavnici županijske organizacije HVIDRe, Općine Đurđenovac, političkih stranaka, udruga i škole te predstavnici ogranaka HVIDRe sa slavonskog područja. Vodstvu đurđenovačke HVIDRe čestitali su na kvalitetnom radu i poželjeli i daljnju dobru suradnju. Članovima HVIDRe i njihovim obiteljima uputili su i čestitke za nadolazeće božićne i novogodišnje blagdane.
Nakon skupštine, za djecu članova HVIDRe Đurđenovac, njih ukupno šezdeset i pet, organizirana je podjela božićnih darova.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen! Autorsko pravo radija Našice

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit