Iz radnih strojeva ukrao oko 1.000 litara goriva

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Policijska uprava osječko-baranjska priopćila je da je nepoznati počinitelj iskoristio okrilje noći s četvrtka na petak i na području Belog Manastira provalio u više spremnika za gorivo radnih strojeva te ukrao oko 1.000 litara goriva. Dvije pravne osobe oštetio je za više od 13.000,00 kuna. Policija intenzivno traga za počiniteljem.

PROVALIO U TRGOVINU I UKRAO CIGARETE
Tijekom noći sa četvrtka na petak, na širem području Osijeka, nepoznati počinitelj provalio je u trgovinu mješovite robe i ukrao duhanske proizvode i alkoholna pića čime je pravnu osobu oštetio za oko 14.000,00 kuna.

PRONAĐEN KRADLJIVAC SKUPOCJENOG MOBITELA
Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđena je osnovana sumnja da je 36-godišnjak počinio kazneno djelo krađe. Naime, 36-godišnjak je na području Osijeka ukrao mobitel čime je 41-godišnjeg vlasnika oštetio za oko 9.000,00 kuna.

Tijekom protekla 24 sata evidentirano je pet prometnih nesreća
U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko-baranjske evidentirano je pet prometnih nesreća u kojima je u jednoj nesreći jedna osoba lako tjelesno ozlijeđena, dok je u četiri nesreće nastala materijalna šteta. Tri prometne nesreće su se dogodile na području Osijeka, a po jedna na području Belog Manastira i Đakova.

 

izvor: PU osječko-baranjska, foto: ilustracija PU

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit