Iz 4 opće bolnice za Respiracijski centar mobilizirano nekoliko medicinskih sestara i tehničara.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Ravnatelj KBC-a Osijek dr. sc. Željko Zubčić nakon današnje sjednice Stožera civilne zaštite Osječko-baranjske županije rekao je kako je trenutno u Respiracijskom centru KBC-a Osijek 40 pacijenata, a od subote kreće aktivacija treće faze Respiracijskog centra. -Sukladno tome, kao regionalni koordinator obratio sam se Ministarstvu zdravstva te smo iz četiri opće bolnice mobilizirali nekoliko medicinskih sestara i tehničara. Oni inače rade u intenzivnom liječenju, a sada će pomagati našem Respiracijskom centru u zbrinjavanju pacijenata koje primamo iz svih pet županija istočne Hrvatske. Opreme imamo dovoljno, kao i liječnika, a jedino smo visoko kvalificirane medicinske sestre morali mobilizirati iz drugih bolnica – rekao je ravnatelj KBC-a Osijek.

 

izvor: OBŽ

top music

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit