Ivona Ćosić nova je predsjednica Udruge “INFO”

Facebook
Twitter
Pinterest

Na jučerašnjoj izvještajno-izbornoj skupštini Udruge mladih INFO razriješeno je dosadašnje vodstvo, a jednoglasno je za novu predsjednicu izabrana Ivona Ćosić. Osim predsjednice, u Upravni odbor imenovani su: Josip Vladika, Ines Resler, Miroslav Šarić, Magdalena Kunac Svoren, Tomislav Ivić, Matija Gvozdanović, Viktorija Baričević, Goran Novaković, dok Nadzorni odbor udruge čine Igor Maršić, Gabriela Stražanac i Dražen Ganzberger. Plan budućeg rada temelji se na kreiranju i ponudi više sadržaja za mlade, ali i sve druge dobne skupine. Prva aktivnost bit će sudjelovanje u organizaciji “Adventa u Našicama”.

-„Želim da postanemo najjača udruga mladih u Našicama koja će svojim djelovanjem doprinijeti obogaćivanju edukativnog, zabavnog i prigodnog programa za mlade, djecu i starije. Cilj mi je da svaki član ovu udrugu shvati kao platformu za realizaciju kreativnih ideja. Zahvaljujem se gradonačelniku Krešimiru Kašubi koji je svojim dolaskom podržao naš budući rad.” – rekla je predsjednica udruge Ivona Ćosić.

Iz dosadašnjeg rada istaknuta je realizacija EU projekta „Zaželi I.N.F.O. – integracija, napredovanje, fokus, osnaživanje” kroz koji je zaposleno 15 žena, voditelj projekta i administrator, a o čemu je izvijestio dosadašnji predsjednik Ante Bušljeta.

Gradonačelnik Našica Krešimir Kašuba pozdravio je sve nazočne te čestitao novoizabranom vodstvu. Poručio im je, kao mladim ljudima, da vjeruju u sebe, rade na sebi kroz rad za boljitak drugih, što upravo i čine kao članovi Udruge.  -„Volonterstvo je časno djelovanje u kojem razvijate sebe kao ljudi, ali i razvijate svoju okolinu, naš grad. Iako je volonterski rad neplaćen, zapamtite da ga radite i za veću vrijednost, razvijajući sebe, svoja razmišljanja i djelovanja te, time pokazujete i kakav ćete radnik biti u budućnosti. Vjerujem da ćete raditi ustrajno za mlade i s mladima. Moja vrata su vam uvijek otvorena.” – rekao je gradonačelnik Kašuba.

izvor: Udruga “INFO”

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen! Autorsko pravo radija Našice

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_03.mp3"]

03.02.2021.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_10.mp3"]

10.02.2021.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_17.mp3"]

17.02.2021.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_24.mp3"]

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit