Ivica Knežević novi predsjednik NK Brezik

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Danas je u Breziku održana  izvještajno – izborna skupština NK Brezik. Za novog je predsjednika izabran Ivica Knežević a za dopredsjednike  Valentin Baričević i Ivica Jusup. Izviješće o radu kluba i najznačajnijim investicijama u proteklom razdoblju podnio je dosadašnji predsjednik Ivan Nekić poželjevši novom predsjedniku i članovima Uprave puno uspjeha u radu. Novom su predsjedniku na izboru čestitali Vanja Prošić član Izvršnog odbora Sportske zajednice Grada Našice, Marinko Sarajlić član Izvršnog odbora Nogometnog središta Našice te Franjo Baričević predsjednik Mjesnog odbora Brezik. Zahvalivši se na ukazanom povjerenju, novi je predsjednik Ivica Knežević ukratko iznio plan rada najavivši kako je potrebno čim prije izdići klub iz trenutnog teškog stanja.

Tekst i foto: Danko Justić

top music

Domaća TOP lista 10.07.2020.

TOP MUSIC – strane – srpanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit