Ivan Anušić govorio o značaju 22 europske milijarde i projektima OBŽ

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Potpredsjednik HDZ-a i predsjednik županijske organizacije stranke, župan Ivan Anušić jučer je na konferenciji za novinare u Osijeku, govorio o tome kako će se nova financijska perspektiva odraziti na Projekt Slavonija, Baranja i Srijem. Kako je istaknuo, ispregovarane 22 milijarde eura od iznimne su važnosti za nadogradnju Projekta Slavonija, Baranja i Srijem. Dodatnih 400 milijuna eura osigurano je za regije kojima je potrebna dodatna potpora te je još dodatnih 100 milijuna eura osigurano za ruralni razvoj, odnosno za područja koja ljudi iz ekonomskih razloga napuštaju.
Veliki, već planirani i pokrenuti projekti, koji će se na području Osječko-baranjske županije realizirati tim novcem su izgradnja Regionalnog distribucijskog centra za voće i povrće, Regionalnog centra za gospodarenje otpadom, izgradnja novog KBC-a Osijek, revitalizacija prostora starog OLT-a i izgradnja Gospodarskog centra. Ivan Anušić istaknu je da posebnu snagu tome što ćemo raditi u budućnosti daje izbor Nataše Tramišak za ministricu regionalnog razvoja i EU fondova.

izvor: HDZ OBZ

top music

Domaća TOP lista 16.09.2020.

TOP MUSIC – strane – listopad 20

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

07.10.2020.

14.10.2020.

21.10.2020.

28.10.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit