Iskoristio nepažnju i ukrao novčanik

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Na području Policijske uprave osječko – baranjske tijekom protekla 24 sata evidentirana su 3 kaznena djela od kojih policija izdvajo kazneno djelo krađe.

ISKORISTIO NEPAŽNJU I UKRAO NOVČANIK
Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 59-godišnjak počinio kazneno djelo krađe. U poslijepodnevnim satima, 7. veljače, na benzinskoj postaji u Osijeku, ukrao je novčanik s osobnim dokumentima, bankovnim karticama i novcem. Vlasniku, 32-godišnjem hrvatskom državljaninu, nastala je materijalna šteta od nekoliko tisuća kuna. S obzirom da se učestalo bilježe krađe novčanika, policija upozorava građane da pripaze na svoje stvari.

PRONAĐENO TOPOVSKO ZRNO
U utorak, 30. ožujka, oko 9 sati, u blizini mjesta Zeleno polje, prilikom obavljanja poljoprivrednih radova djelatnici tvrtke su pronašli topovsko zrno bez upaljača. Policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu topovsko zrno je izuzeo na siguran način s mjesta pronalaska. Akcija „Manje oružja, manje tragedija – Izbacimo uljeza“ još traje. Dragovoljna predaja oružja vremenski je neograničena, a o svemu se dodatno možete informirati i putem besplatne telefonske linije 0800 88 92.

PROMETNE NESREĆE I OSTALI DOGAĐAJI U PROMETU
U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je devet prometnih nesreća, gdje je u tri prometne nesreće pet osoba lako tjelesno ozlijeđeno, dok je šest prometnih nesreća za posljedicu imalo materijalnu štetu.
Na području Osijeka dogodile su se četiri prometne nesreće, tri prometne nesreće dogodile su se na području Belog Manastira te dvije na području Belišća.

Jučer su na području PU osječko-baranjske u prometu evidentirana dva vozača osobnih automobila koji su imali nedozvoljenu prisutnost alkohola u krvi. Najveća prisutnost alkohola evidentirana je u 16:55 sati u Osijeku, u Ulici Martina Divalta, kada je u prometu zaustavljen osobni automobil kojim je upravljao 37-godišnjak iz Tenje. Vozaču je evidentirana prisutnost alkohola u krvi 0,79 gram po kilogramu. Za počinjeni prekršaj predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 5.000 kuna, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 3 mjeseca i 4 negativna prekršajna boda.

 

izvor: PU osječko-baranjska, foto: ilustracija

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit