Informirajte se o novim poslovima u Osječko baranjskoj županiji!


U suradnji s portalom posao.hr donosimo popis TOP 10 poslova koji se nude na tržištu rada. Donosimo novitete iz Osječko-baranjske županije. Provjerite koji su poslovi izdvojeni ovaj tjedan i prijavite se za njih – brzo i jednostavno.

Tempus Octo d.o.o. traži radnika na montaži opreme za ventilaciju (m/ž). Mjesto rada je Đakovo. Plaća ovisi o znanju, kvalifikacijama i iskustvu i seže do iznosa od 6.000 kuna. Radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima je prednost. Prijave se zaprimaju do 08.06., a prijaviti se možete na sljedećem linku.

Mecena d.o.o. iz Đakova traži zidara (m/ž) i to na određeno, zbog povećanog obujma posla. Poslodavac nudi mogućnost stalnog zaposlenja, stimulativna primanja te ugodnu radnu atmosferu. Rok prijave je 11.06. Detalje možete pronaći na linku.

AGRO-ČEPIN d.o.o. iz općine Čepin zapošljava vozača teretnog vozila (m/ž) i to na neodređeno. Glavni uvjet je položen vozački ispit C i E kategorije, a radno iskustvo nije potrebno. Kontakt informacije poslodavca možete pronaći na linku.

Poduzeće Boras traži pet tesara (m/ž), pet zidara (m/ž), pet armirača (m/ž), pet građevinskih radnika (m/ž), dva bravara (m/ž), dva voditelja gradilišta (m/ž), jednog rukovatelja građevinskim strojevima (m/ž) te jednog vozača teretnog vozila (m/ž) u Osijeku. Postoji mogućnost stalnog radnog odnosa. Poslodavac osigurava zajednički smještaj. Potrebna je samostalnost i temeljitost u radu. Za više detalja o svakom pojedinačnom natječaju kliknite ovdje.

Poduzeće Transcom WorldWide traži čak šesnaest agenta u službi za korisnike (m/ž) sa znanjem njemačkog jezika. Mjesto rada je Osijek. Kandidat mora znati osnove rada na računalu te imati razvijene komunikacijske i interakcijske vještine. Poslodavac nudi atraktivnu plaću uz motivirajuće mjesečne bonuse. Za više detalja kliknite na link.

Maglo d.o.o. traži četiri radnika (m/ž) za pomoćne poslove zidarima, tesarima i armiračima. Mjesto rada je Osijek, a rok prijave 01.06. Poslodavac nudi ugovor na neodređeno, a očekuje barem pet godina radnog iskustva. Za više informacija kliknite na poveznicu.

Sinonim d.o.o. iz Osijeka traži prevoditelja engleskog jezika (m/ž). Očekuje se visoka stručna sprema jezičnog usmjerenja, izvrsno znanje hrvatskog i engleskog jezika te osjećaj za jezik i prevođenje u duhu jezika. Kandidat mora imati barem dvije godine iskustva i poznavati CAT alate. Dodatne detalje ovog natječaja, otvorenog do 15.06. možete potražiti ovdje.

Špedicija Devetak d.o.o. iz Osijeka traži dva skladištara (m/ž) s minimalno jednom godinom radnog iskustva. Radi se isključivo u noćnoj smjeni. Od kandidata se očekuje položen vozački ispit B kategorije. Za detalje kliknite ovdje.

NTH Mobile d.o.o. zapošljava suradnika u odjelu za tehniku (m/ž). Mjesto rada je Osijek. Traži se marljiva osoba sklona timskom radu te željna usvajanja novih znanja i spremna na rad u izrazito kreativnoj i stimulativnoj radnoj okolini. Prijave se zaprimaju do 31.05. Za prijavu kliknite na link.

HOORA d.o.o. zapošljava voditelja administrativnih poslova (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a rok prijave 12.06. Od vas se očekuje završena viša škola ili fakultet te poznavanje osnova rada na računalu. U obzir dolaze samo kandidati s minimalno jednom godinom radnog iskustva. Kako bi saznali dodatne detalje ovog natječaja kliknite na poveznicu.

Za dodatne poslove kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

izvor: posao.hr

foto:unsplash

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

04.03.2020.

11.03.2020.

18.03.2020.

25.03.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit