Ines Resler je nova predsjednica Gradskog savjeta mladih Grada Našica

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Večeras je održana konstituirajuća sjednica Gradskog savjeta mladih Grada Našica. Podsjećamo, na posljednjoj sjednici Gradskog vijeća u prošloj godini, tajnim glasovanjem, izabrani su novi članovi Gradskog savjeta mladih Grada Našica za novo mandatno razdoblje od 3 godine. To su: Matea Stanković, Matija Gvozdanović, Tina Dvoržak, Laura Kanis, Patricija Puhanić, Ines Resler i Maja Orešković.

Na početku konstituirajuće sjednice nazočne je pozdravio predsjednik Gradskog vijeća Krešimir Kašuba koji je istaknuo važnost Gradskog savjeta mladih za naš grad te poželio uspješan daljnji rad i zajedničku suradnju.

Za predsjednicu Gradskog savjeta mladih jednoglasno je izabrana Ines Resler, a za dopredsjednika također jednoglasno Matija Gvozdanović.

Nova predsjednica zahvalila je na povjerenju, najavila aktivan i konstruktivan rad te istaknula da je svaka inicijativa dobrodošla. Zahvalila je na suradnji predsjedniku Gradskog vijeća Krešimiru Kašubi te dosadašnjem predsjedniku Savjeta mladih Goranu Konjetiću.  Dosadašnji predsjednik Savjeta mladih također je čestitao novoizabranima te zaželio uspješan rad u sljedećem razdoblju.

tekst i foto: N.Pavlus

 

top music

Domaća TOP lista 16.09.2020.

TOP MUSIC – strane – listopad 20

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

07.10.2020.

14.10.2020.

21.10.2020.

28.10.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit