Igor Šarkezi trenutno na vrhu ljestvice Pojedinačnog prvenstva regije istok

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U organizaciji Hrvatskog kuglačkog saveza ovog vikenda odigrava se Pojedinačno kuglačko prvenstvo regije istok na kuglanama u Donjem Miholjcu i Đurđenovcu. Nakon prvog dana natjecanja član KK Đurđenovac Igor Šarkezi na vrhu je ljestvice sa 644 srušena čunja dok još četvorica đurđenovačkih kuglača ima priliku za plasman među osam najboljih koje vodi na državnu završnicu u travnju u Ozlju. Tomislav Čačić na 5. je mjestu s trenutno oborenih 614 čunjeva, Igor Koričić i Davor Rončević oborili su po 600 i trenutno zauzimaju 9. i 10. mjesto. Ivan Pušić s 598 oborenih čunjeva je trenutno 11. Branko Grandić s 565 oborenih čunjeva trenutno je 21. a član KK Našice Zvonimir Satler s oborenih 529 čunjeva na 29. mjestu također ima šansu za plasman u daljnji tijek natjecanja. Drugi dio natjecanja nastavlja se danas u 10 sati na đurđenovačkim stazama. Natjecanje možete pratiti i uživo putem linka objavljenog na FB stranici KK Đurđenovac.

tekst: K. Jakobek

foto: Kuglački klub Đurđenovac

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit