Identificiran napadač, posjekli joj šumu, 8 prometnih

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Provedenim kriminalističkim istraživanjem identificiran je napadač koji je s još dvije nepoznate muške osobe u rujnu tjelesno napao i ozlijedio 47-godišnjeg Osječanina u Kišpatićevoj ulici.

Utvrđeno je kako je 30-godišnjak iz Osijeka zajedno s još dvije nepoznate muške osobe remetio javni red i mir na naročito drzak i nepristojan način tako što je dana 18. rujna 2022. godine oko 05,15 sati u alkoholiziranom stanju stajao na kolniku ceste u ulici Mije Kišpatića u Osijeku. Kada je 47-godišnjak svojim vozilom došao na to mjesto, blicanjem ih je upozorio da se maknu kako bi mogao nastaviti kretanje automobilom. Umjesto da se pomaknu, trojica muškaraca su prišli vozilu i 30-godišnjak je počeo udarao po staklu vozača, dok je druga nepoznata osoba pokušala otvoriti vozačeva vrata i rukom je udarila po njima. Osječanin se zaključao u automobil i nastavio se kretati do svoje kuće, gdje su mu prišli napadači koji su krenuli za njim. Nakon što su mu uputili nekoliko grubih i uvredljivih rečenica, fizički su ga napali udarajući ga rukama i nogama po cijelom tijelu. Napad je prestao kada je Osječanin uspio doći do vrata svoje kuće i pozvati obitelj. U događaju je 47-godišnjak zadobio lakše tjelesne ozljede.

Nepoznati počinitelji su od 1. srpnja do 16. studenoga 2022. godine u šumskom predjelu Apuševac kod Majara,  vlasništvo 42-godišnjakinje iz Majara, posjekli i otuđili oko 500 stabala graba i hrasta, od kojega se može izraditi oko 300 prostornih metara drva. Materijalna šteta iznosi oko 60 tisuća kuna.

Tijekom posljednja 24 sata na području PU osječko-baranjske obavljen je očevid u osam prometnih nesreća. U dvije prometne nesreće četiri su osobe lakše ozlijeđene.

 

izvor: PU osječko-baranjska, foto: ilustracija

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen! Autorsko pravo radija Našice

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit