“I tata je važan”

Facebook
Twitter
Pinterest

Dječji kreativni centar „DOKKICA“ iz Osijeka poziva aktivne očeve s područja Našica na uključivanje u projekt „I tata je važan“ financiran sredstvima Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike. „I tata je važan“ je projekt promicanja aktivne uloge oca u obitelji i odgoju djeteta kroz predavanja, izložbe promotivnih plakata i javna događanja na području Osječko-baranjske županije.
Pozivamo zainteresirane aktivne očeve svih dobnih skupina, ili ostale članove obitelji, ako se tate nemaju hrabrosti sami prijaviti, na prijavu za fotografiranje sa svojom djecom u okviru projekta „I tata je važan“.
Prijave je potrebno slati na e-mail: udruga.dokkica@gmail.com sa sljedećim podacima: ime i prezime tate, datum rođenja, zanimanje, dob djece, kontakt telefon. Uz prijavu je potrebno poslati fotografiju tate s djecom i kratko napisati zašto je tata aktivan tata. U predmetu prijave potrebno je navesti: I TATA JE VAŽAN. Prijave se primaju do 1. rujna 2020.
Nakon pristiglih prijava, DOKKICA će odabrati najaktivnije tate i organizirati fotografiranje očeva s djecom u Našicama. Odabrani tate krasit će promotivne plakate koji će biti javno predstavljeni u Našicama u okviru izložbe promotivnih plakata uz prigodan događaj promicanja aktivne uloge oca u obitelji.
Poruka aktivnim očevima: Ako ste aktivan tata; sudjelujete zajedno sa svojom suprugom, ili pak sami, u odgoju, obitelji, provodite aktivno vrijeme sa svojom djecom… onda ste pravi tata od zanata i ovo je prava prilika da to s ponosom pokažete.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit