I tata je važan!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Dječji kreativni centar DOKKICA u suradnji s Gradom Našicama organizira otvorenje izložbe promotivnih plakata I TATA JE VAŽAN. Cilj izložbe je promocija aktivnog očinstva u lokalnoj zajednici. Izložba je dio istoimenog projekta kojim se promiče aktivna uloga oca u obitelji i odgoju djeteta na području Osječko baranjske županije, a DOKKICA ga provodi uz financijsku podršku Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike. Otvorenje izložbe I TATA JE VAŽAN je u utorak, 27. travnja u 11 sati u Centru za socijalnu skrb Našice.
U sklopu izložbe predstavit će se i kratki edukativno-promotivni video o važnosti aktivne uloge oca u obitelji te online priručnik „Uloga oca u odgoju“ koje je izradila Andrea Žulj, magistra psihologije, voditeljica psihosocijalne podrške za djecu i roditelje u DOKKICI.
Grad Našice domaćin je ove izložbe u 2021. godini uz Donji Miholjac, Valpovo i Beli Manastir. Otvorenje izložbe organizirat će se uz strogo pridržavanje svih protuepidemijskih mjera.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit