I ParkRunnersi pomogli “Socku”

Facebook
Twitter
Pinterest

Humanitarna udruga Dar dobrote i ParkRunners Našice danas su, drugu godinu za redom, organizirali humanitarnu utrku “5-ica za Socku”. Utrka je održana u sklopu manifestacije “Mali grad velikog srca”, i sav prihod bit će doniran za potrebe Socijalne samoposluge. Utrku su podržali naši sugrađani, udruge, klubovi i društva, a pomogli su Gradski savjet mladih Grada Našica i Gradsko društvo Crvenog križa Našice čiji su volonteri osiguravali stazu. Utrka na 5 kilometara za odrasle počela je u 10 sati, a naši najmlađi sugrađani trčali su kraću dionicu u 11 sati. Jedna od organizatorica današnje utrke Ivana Šteković rekla je kako je ove godine sudjelovalo nešto manje trkača jer je jutros pala kiša pa je to zasigurno utjecalo na odaziv, no bez obzira na to zadovoljna je što su mogli pomoći ovu humanitarnu akciju. ParkRunners trče redovito, svake subote u našičkom velikom parku pa je pozvala sugrađane da im se pridruže već sljedeće subote, od 9 sati.
Rezultati utrke:
Petica za Socku – muškarci
1. Dragan Jović,
2. Luka Durmiši,
3. Andro Puhanić.
Petica za Socku – žene
1. Jasna Plemeniti,
2. Ana Tomaić Bernat,
3. Edina Wolf.
Dječja utrka za Socku – dječaci
1. Luka Buljan,
2. Mihael Bošnjaković,
3. Nikola Tomaić.
Dječja utrka za Socku – djevojčice
1. Ivna Maričić,
2. Ema Devald,
3. Mia Hajnal.

tekst: Robert Rigo
foto: ParkRunners Facebook

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit