I Našičani idu na državni LiDraNo

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
U srednjoj školi Isidora Kršnjavog Našice, jučer je održana županijska smotra učeničkoga stvaralaštva na području literarnog, novinarskog i dramsko-scenskoga izraza – Lidrano 2012. Učeničke radove i nastupe ocjenjivali su stručnjaci s područja pisane i govorene riječi, pisci i teoretičari, novinari, glumci i redatelji. Najatraktivniji dio programa, kao i svake godine, bilo je područje dramsko-scenskog stvaralaštva, a ove godine moglo se vidjeti šest ponajboljih dramsko-scenskih igara srednjih škola Osječko-baranjske županije. Stručno povjerenstvo predložilo je predstavu “Ljubić”, nastup dramske družine našičkih gimnazijalaca, državnom izborniku, pa postoji mogućnost da odu i na državnu razinu smotre. Mentorica je profesorica Leopoldina Mijatović. Među novinarskim radovima na prosudbu državnom povjerenstvu predložen je, u kategoriji samostalnog novinarskog rada, tekst “Mozak tehnike ili lovac u žitu”, Nikole Malenice, učenika 2. razreda opće gimnazije. Njegova je voditeljica profesorica Marija Pepelko. Državna razina smotre LiDraNo 2012. bit će održana tijekom travnja u Šibeniku.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen! Autorsko pravo radija Našice

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit