I HNS spreman za izbore

Facebook
Twitter
Pinterest
Izvršni odbor Hrvatske narodne stranke podružnice Našice, održao je jučer sastanak na kojem su donesena konkretna stajališta za pregovore s mogućim koalicijskim partnerima na lokalnim izborima sljedeće godine. Vijećnici Gradskog vijeća iz redova HNS-a odlučili su o stajalištima Hrvatske narodne stranke na sljedećoj sjednici Gradskog vijeća i to posebno kada je u pitanju proračun Grada za 2009.

Nadalje, istaknuto je kako će predsjednik našičke podružnice HNS-a Željko Horvat i tajnik Siniša Pintar sutra sudjelovati na sastanku predsjedništva županijske organizacije Hrvatske narodne stranke u Osijeku. Na tom će sastanku jedna od točaka dnevnog reda biti prijedlozi za izmjenu statuta Hrvatske narodne stranke, za što podružnica Našice ima konkretne prijedloge. Dogovoreno je i da će u subotu na sv. Luciju, Interesni odbor žena HNS-a dijeliti građanima božićnu pšenicu.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit