I dalje četvero pozitivnih na koronavirus u našem kraju

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Na našem području i dalje bilježimo četvero pozitivnih na koronavirus – rekao nam je jutros ravnatelj Opće županijske bolnice Našice Hrvoje Šimić. Jedan oboljeli pacijent i dalje se liječi u bolnici, a troje u kućnoj samoizolaciji. Ravnatelj je rekao kako je još troje pacijenata hospitalizirano, od kojih je za jednog već stigao negativan nalaz na koronu, ali očekuju se i drugi testovi iz KBC-a jer vladaju i drugi virusi. Očekuju se također rezultati uzoraka za dva pacijenta koja su primljena jučer poslijepodne i tijekom noći. Ponovio je da je u samoizolaciji 11 zdravstvenih djelatnika. Za vikend se očekuje veliko testiranje jer završava vrijeme samoizolacije. Ravnatelj je zahvalio na brojnim donacijama. Nakon donacije Općine Podgorač, stiže i donacija Općine Magadenovac te brojnih gospodarskih subjekata i građana. Kao načelnik Stožera civilne zaštite Grada Našica, Hrvoje Šimić izvijestio je da nije bilo značajnijeg kršenja mjera te i dalje apelira na građane da se strogo pridržavaju svih određenih pravila. Broj od 4 pacijenta na našem području, koji je isti već danima, nije rezultat prestanka pandemije, nego rezultat svih poduzetih mjera i njihovog pridržavanja.

tekst: N.Pavlus, foto: arhiva 

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit