Humanitarna akcija za obitelj Špoljarić

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
ImageGradsko društvo Crvenog križa Našice isporučilo je do sada prikupljenu pomoć za obitelj Špoljarić iz Donje Motičine. Ova humanitarna akcija povedena je s ciljem pomoći pri dovršetku i useljenju u kuću peteročlanoj obitelji – nezaposlenoj udovici s četvero djece – istaknula je ravnateljica našičkog Crvenog križa – Vesna Lolić koja je pozvala sve građane koji mogu pomoći da to i učine, jer je lista donacija još uvijek otvorena. Kontakt telefon je 613 275.


Zbog pomanjkanja krvi svih krvnih grupa u Općoj županijskoj bolnici Našice, Gradsko društvo Crvenog križa Našice danas provodi izvanrednu akciju prikupljanja krvi, na koju su pozvani svi građani i darivatelji krvi, a osobito darivatelji s negativnim Rh faktorom.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit