Humanitarna akcija “Budi mi prijatelj”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

I ove godine potaknuti humanošću i predivnoj gesti Nogometnog kluba Šipovac, mladež GD CK Našice sudjeluje u humanitarnoj akciji ,,BUDI MI PRIJATELJ“. Radi se o zajedničkoj akciji svih klubova i udruga, bez obzira gdje se nalaze, a prikupljenim sredstvima kupovat će se božićni darovi za djecu iz SOS sela Ladimirevci. Izrađena je kutija u koju će se prikupljati čokolade stoga svi oni koji su zainteresirani i žele sudjelovati mogu svoje donacije izvršiti subotom u vremenu od 11:00 do 13:00 sati u klubu Crvenog križa na Čimenu ili svakim radnim danom u Crvenom križu Našice od 07:00 do 14:00 sati. Akcija će trajati do kraja studenog, nakon čega slijedi aukcija za dodatno prikupljanje sredstava u organizaciji NK “Šipovac” te sama podjela poklona djeci u SOS selu. Mladež Crvenog križa će prikupljati čokolade koje će se po završetku humanitarne akcije proslijediti nogometnom klubu Šipovac te će biti darovane djeci za Božić. – Ovim činom ćemo pokazati da je i naše neko malo odricanje dovoljno kako bi nekome uljepšali božićne blagdane! Hvala svim članovima mladeži, ali i građanima koji su se javili da će pomoći u doniranju!
Pokloni čokoladu 🍫, pokloni osmijeh 😀 – ističe mladež GD CK Našice.

izvor: GD CK Našice

top music

Domaća TOP lista 16.09.2020.

TOP MUSIC – strane – listopad 20

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

07.10.2020.

14.10.2020.

21.10.2020.

28.10.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit