Hrvatski veterani Domovinskog rata jučer na Banovini

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Udruga “Hrvatski veterani Domovinskog rata” odmah nakon potresa na Banovini  započela je s organiziranjem pomoći. Uspostavljen je kontakt s bratskom „Udrugom ratnih veterana 2. Gardijske brigade“ i predsjednikom sisačko-moslavačke podružnice Nenadom Bužanićem te istaknuta potreba za donacijom hrane za domaće životinje. U vrlo kratkom roku prikupljeno je oko 2 tone i 400 kg tritikala, ječma, zobi i kukuruza. Iz udruge ističu da je prikupljena i dvostruko veća količina, ali su nažalost bili limitirani prijevozom. Donaciju su dali isključivo članovi udruge – branitelji iz Vukojevaca. Jučer je pomoć dostavljena, a u Petrinji je članove udruge dočekao Nenad  Bužanić i odveo u naselje Sibić gdje su ih čekali mještani predvođeni Zlatkom Trsoglavecom. On je, naime, prethodnih dana obišao  mještane i popisao njihove potrebe pa se točno znalo što se i koliko dostavlja određenoj kući. Dogovoren je i nastavak suradnje u pružanju pomoći unesrećenim ljudima.

izvor: Udruga “Hrvatski veterani Domovinskog rata”

top music

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit