HP obilježava Svjetski dan razglednice!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Hrvatska pošta uključila se u obilježavanje prvog Svjetskog dana razglednice koji je osmislila organizacija ‘Postcrossing’ kako bi novim generacijama, ali i svim ljubiteljima pisane riječi približili šarm razglednica. Obzirom na velik interes i na pozitivne reakcije sudionika, prvi dan listopada proglašen je Svjetskim danom razglednice. Naime, prošle je godine obilježeno 150 godina otkako je nastala i poslana prva razglednica kao, tada, nov i inovativan komunikacijski kanal. Hrvatska pošta pozvala je sve osnovne škole u Hrvatskoj da sudjeluju u obilježavanju ove obljetnice, a njih čak 500 pozivu se i odazvalo. Učenicima je Pošta dostavila 17 000 razglednica, a putem edukativnog videa djeca su upoznala povijest razglednica i poštanskih maraka. Edukativni video je na linku: https://youtu.be/VW4NqXX56JI

Izvor: HP

 

top music

Domaća TOP lista 16.09.2020.

TOP MUSIC – strane – listopad 20

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

07.10.2020.

14.10.2020.

21.10.2020.

28.10.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit