Hod po nepostojećoj žici s velikom mogućnošću pada

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Sinoć je u Zavičajnome muzeju Našice otvorena likovna izložba naslovljena "Hod po nepostojećoj žici s velikom mogućnošću pada" troje autora: Štefice Sigurnjak, Marije Valentić i Alojzija Cindrića. Autorima izložbe te članovima Književno-likovnog društva "Rešetari" iz Rešetara koji su sinoćnju kišnu večer uljepšali svojim stihovima, dobrodošlicu je poželjela ravnateljica Muzeja Silvija Lučevnjak.

Izložbom "Hod po nepostojećoj žici s velikom mogućnošću pada" nastavljena je izvrsna suradnja Muzeja i umjetnicima iz Rešetara. Ovo je druga izložba njihovih radova u Našicama, a članovi našičke Udruge Rima česti su gosti u Rešetarima – istaknula je ravnateljica Lučevnjak i dodala da će izložba biti otvorena za posjetitelje do kraja mjeseca.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit