HNS Feričanci nezadovoljan radovima na kanalizaciji

Facebook
Twitter
Pinterest

Feričanačka podružnica Hrvatske narodne stranke održala je sjednicu Izvršnog odbora. Predsjednik i općinski vijećnik Mirko Jurčević izvijestio je članove o svom radu u Općinskom vijeću. Istaknuo je da je u pisanom obliku upozorio na niz nepravilnosti u radu Vijeća, osobit vezano uz općinsko zemljište. Izrazio je i nezadovoljstvo tijekom i načinom izvođenja radova na izgradnji kanalizacije u Feričancima.

Sa sjednice Izvršnog odbora feričanačkog HNS-a Općini će biti upućen službeni dopis kojim će se ukazati na nezadovoljstvo građana zbog neodržavanja nerazvrstanih poljskih putova i cesta za koje su u Općinskom proračunu predviđena sredstva u iznosu 200.000 kuna. Na sjednici su razmatrani i predstojeći lokalni izbori te način izbora lokalnih čelnika, a riječi je bilo i o formiranju lista i budućim mogućim koalicijskim partnerima.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit