HNKiČ Našice od danas ponovno radi uz pridržavanje propisanih mjera

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Hrvatska narodna knjižnica i čitaonica Našice danas je započela rad s korisnicima uz pridržavanja svih epidemioloških, higijenskih i mjera socijalnog distanciranja. Iz knjižnice mole korisnike da se pridržavaju pravila uvedenih kako bi se zaštitili i zaposlenici i korisnici. Zaduživanje i razduživanje knjiga organizirano je u hodniku, građani ulaze jedan po jedan, obvezno je držati razmak od dva metra te na ulazu dezinficirati ruke. Ako imate respiratornih problema, odgodite posjet knjižnici. Sve dosadašnje zakasnine se poništavaju i kreće se s današnjim datumom. Radno vrijeme je ponedjeljkom, srijedom i petkom od 8 do 13 sati, a utorkom i četvrtkom od 13 do 18 sati.

tekst i foto: N.Pavlus 

top music

Domaća TOP lista 10.07.2020.

TOP MUSIC – strane – srpanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit